Posted by Molnár Tirbo Fontos tudnivalók

Turbó szervizelés után még milyen teendőkkel kell számolnia?

Turbó szervizelés

Az ügyfelek közül sokan azt gondolják, hogy a turbó szervizelés után különösebb feladatuk nincs. Az igazság az, hogy pár teendővel mindenképp számolni kell, amelyekről nem szabad megfeledkezni, ugyanis nélkülük komoly gondok is felmerülhetnek.

Turbó szervizelés után az első és legfontosabb feladat az olajcsere. Ehhez feltétlenül a gyártó által előírt típust válassza! Emellett foglalkozzon az olaj és levegőszűrő cseréjével is. Kerülje az olcsó termékeket: például megbízható, minőségi levegőszűrővel a turbófeltöltő kellő mennyiségű levegőhöz juthat hozzá, így nem lesz gond a turbónyomással. Időt kell szakítani még az EGR szelep, kartergáz és részecskeszűrő tisztítására vagy cseréjére is. Végül, de nem utolsó sorban ellenőriztesse az olajnyomást és az olajcsövek karbantartásáról, cseréjéről se feledkezzen meg.

Ha szüksége lenne turbó szervizelésre, vagy kérdései lennének a témával kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Tags:

About Author

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük