Szolgáltatásaink

Turbó javítás

Turbó javítás
A turbó átvétele után szétszedjük, tüzetesen átvizsgáljuk, majd miután ez megtörtént árajánlatot teszünk! Ha... Tovább

Turbó szervizelés

Turbó szervizelés
Turbo javítás után mindenféleképpen kötelező!!! 1. olajcsere (lehetöleg a gyár által előirt olaj) 2.... Tovább

Turbó csere

Turbó csere
Nem minden esetben lehet illetve ajánlott a hibás turbo javitása. Abban az esetben ha... Tovább

SZERVÍZÜNK A KÖVETKEZŐ MÁRKÁKAT SZOLGÁLJA KI:

GYIK (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

A turbó átvétele után szétszedjük, tüzetesen átvizsgáljuk, majd miután ez megtörtént árajánlatot teszünk! Ha az ár megfelelő elkezdjük a javítást!

Hogyan zajlik a turbójavítás?

Az alábbiakban szeretnénk röviden bemutatni, hogy mi is történik a turbójavítás során. Ezáltal képet kaphat a folyamatról, tudni fogja, mikor mi következik.

1. Az átvétel a járműből kivett, bontatlan állapotban lévő turbó kézhezvételét jelenti, mely a tulajdonos jelenlétében zajlik.
2. Ahhoz, hogy a pontos végösszeget és javítási időt meg tudjuk határozni, szét kell szerelni, alaposan ki kell tisztítani a turbót és feltárni a hibákat.
3. Ha a tulajdonos az ajánlatot elfogadja, megkezdődik a többlépcsős tisztítási folyamat, az elhasználódott alkatrészek cseréje, a hibák elhárítása, a kiegyensúlyozás, valamint a középső elem összeszerelése is.
4. Amikor a turbófeltöltő üzemkész állapotban van, megtörténik az utolsó ellenőrzés és beállítás, és a tartozékok cseréjét is elvégezzük, amennyiben szükségét látjuk.
Természetesen a teljes középső rész cseréjét is kérheti, amely körülbelül fele annyiba kerül, mint egy új turbófeltöltő, azonban teljesen úgy fog működni, mint ha most vásárolta volna.
Amennyiben turbója meghibásodott, keressen minket és profi munkával, gyorsan elvégezzük a turbójavítást!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ügyintézőnk áll az Ön rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!