KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

Forduljon hozzánk bizalommal. Garantáljuk a legjobb minőségű munkát. Tegyen próbára minket!

 

Turbófeltöltő javítással kapcsolatban bátran keressen minket!

Amikor turbófeltöltő javításra van szükség, sokan vannak bajban, mert hirtelen nem tudják, hogy kihez fordulhatnának. Természetes, hogy a hibafeltáráshoz profi, tapasztalt szakembert szeretnének találni, aki nem ismer lehetetlent, és szinte bármilyen problémára tudja a megoldást. Amennyiben Önnek is gondja van az alkatrésszel, vegye fel a kapcsolatot turbófeltöltő szakszervizünkkel!

Szakszervizünkben olyan rutinos szakemberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már rengeteg problémát oldottak meg a turbófeltöltő javítás során. Legfőbb céljuk, hogy az alkatrészeket megmentsék, és csak a legvégső esetben ajánlják fel a turbócserét. Ügyfélközpontú, minőségi, kedvező árú szolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Kollégáink precíz, gyors munkát végeznek, így Önnek nem kell túl sokáig mellőznie járművét.

Érdemes minél hamarabb felkeresnie turbófeltöltő szakszervizünket, mert az elhanyagolt hibás alkatrészek sokkal nagyobb gondokat okozhatnak az autókban. Keressen fel bennünket mihamarabb a javításért elérhetőségeinken!

Map Location

TURBO TECHNIK KFT.

Location : 1201 Budapest, Vágóhíd utca, 14 szám
Telp : +36-70-218.7978
Email : turbotechnik46 (kukac) gmail.com
Open Hour : Hétfő ‐ Péntek 08:00 AM ‐ 16:00 PM