Turbó javítás

Turbó javítás

A turbó átvétele után szétszedjük, tüzetesen átvizsgáljuk, majd miután ez megtörtént árajánlatot teszünk! Ha az ár megfelelő elkezdjük a javítást!

Hogyan zajlik a turbójavítás?

Az alábbiakban szeretnénk röviden bemutatni, hogy mi is történik a turbójavítás során. Ezáltal képet kaphat a folyamatról, tudni fogja, mikor mi következik.
1. Az átvétel a járműből kivett, bontatlan állapotban lévő turbó kézhezvételét jelenti, mely a tulajdonos jelenlétében zajlik.
2. Ahhoz, hogy a pontos végösszeget és javítási időt meg tudjuk határozni, szét kell szerelni, alaposan ki kell tisztítani a turbót és feltárni a hibákat.
3. Ha a tulajdonos az ajánlatot elfogadja, megkezdődik a többlépcsős tisztítási folyamat, az elhasználódott alkatrészek cseréje, a hibák elhárítása, a kiegyensúlyozás, valamint a középső elem összeszerelése is.
4. Amikor a turbófeltöltő üzemkész állapotban van, megtörténik az utolsó ellenőrzés és beállítás, és a tartozékok cseréjét is elvégezzük, amennyiben szükségét látjuk.
Természetesen a teljes középső rész cseréjét is kérheti, amely körülbelül fele annyiba kerül, mint egy új turbófeltöltő, azonban teljesen úgy fog működni, mint ha most vásárolta volna.
Amennyiben turbója meghibásodott, keressen minket és profi munkával, gyorsan elvégezzük a turbójavítást!

 

Turbó javítás Budapesten: ne kössön kompromisszumot rosszul működő alkatrésszel!

Ahogy más alkatrészek a gépjárműben, úgy a turbók is bizonyos idő után meghibásodhatnak. Sérülhetnek a turbólapátok, a turbófeltöltő tengelye, vagy olyan anyagok kerülhetnek bele, amik akadályozhatják a megfelelő működést. Egyesek hajlamosak akár hosszabb ideig is kompromisszumot kötni a szerkezetek problémáival, azonban ez semmiképp sem jó döntés, hiszen egy ilyen állapotú alkatrész bármikor megadhatja magát. Így nagyon kockázatos utazni, ráadásul más elemek is tönkremehetnek emiatt az autóban. Ha az ember időben észreveszi, hogy gond van a turbóval, az esetek jelentős részében még javíthatók ezek a szerkezetek. Amennyiben Ön is problémát észlel az alkatrésszel kapcsolatban, és a fővárosban szeretne találni megbízható szakembereket a hiba megszüntetéséhez, keressen bennünket a turbó javításért Budapesten!

Budapesten turbó javítással kapcsolatban a maximumot nyújtjuk ügyfeleink számára, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz munkánkkal. Megbízható, ügyfélközpontú szolgáltatással várjuk a bajba jutott autósokat, a magas színvonal mellett pedig óriási figyelmet fordítunk a gyorsaságra. Az évek során pár esetben tapasztaltuk, hogy azért nem foglalkoztak időben a hibák feltárásával, mert nem akarták túl sokáig mellőzni a járművüket. Mivel nálunk tapasztalt, rutinos szakemberek gondoskodnak a helyreállításról, nekik nem jelent gondot rövid idő alatt színvonalas munkát végezni. Budapesten a turbó javításnak köszönhetően ismét gondtalanul használhatja járművét, hosszú éveken át. Odafigyelünk a kedvező árak kialakítására is Budapesten a turbó javítás terén, ugyanis legfőbb célunk, hogy szolgáltatásunk bárki számára könnyedén, anyagi akadályok nélkül elérhetővé váljon.

Budapesten a turbó javítással kapcsolatban folyamatosan igyekszünk olyan szolgáltatást kialakítani, ami minden szempontból megfelel az ügyfelek elvárásainak. Bízza ránk az alkatrész helyreállítását, ha bármilyen rendellenességet tapasztal, keressen fel bennünket mihamarabb Budapesten turbó javításhoz! Ha bővebb információkra lenne szüksége, időpontot kérne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, készséggel állunk a rendelkezésére!

 

Miért érdemes kizárólag hozzáértőre bízni a turbófeltöltő javítást?

A dízelmotorok már évtizedek óta szinte elképzelhetetlenek turbófeltöltés nélkül, viszont a benzinesek között csak az utóbbi években kezdett jobban elterjedni ez a fajta technikai megoldás, legalábbis itt nálunk Európában. A működési elve pofonegyszerű: az égés hatásfokának javításával növeli a teljesítményt. Nagyjából úgy kell elképzelni, mint amikor valaki ráfúj az éppen, hogy csak pislákoló parázsra, az pedig fellángol a hirtelen kapott extra oxigéntől. A kipufogógáz alapesetben szabadon távozik, viszont a turbófeltöltős autókban kihasználják ezt a roppant értékes légáramlást, és ezzel hajtják meg a turbó egyik lapátját.

Amikor turbófeltöltő javításra kerül a sor, nem érdemes otthoni körülmények között megpróbálkozni a feladat elvégzésével még akkor sem, ha az autó többi javítási munkálataiban tapasztaltak vagyunk! Ugyanis a turbók kifejezetten magas fordulatszámon üzemelő berendezések, a turbófeltöltő javításához pedig speciális eszközök és gépek szükségesek. A szerkezet forgómozgást végez, ezért a legfontosabb lépésnek a javítás során mindig a forgórész centrírozásának, azaz kiegyensúlyozásának kell lennie. Ehhez mindenképpen szakértőre van szükség, ugyanis ennek hiányában vagy nem tökéletes elvégzése esetén a turbó nem üzembiztos, ami komolyabb károsodáshoz is vezethet. Habár a turbó működésénél fogva zajt fog kelteni, de ha a megszokottnál hangosabban halljuk, érdemes elgondolkodni a turbófeltöltő javításán. Fontos, hogy a turbófeltöltő javítása során csak minőségi, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által engedélyezett, új alkatrészeket lehet használni!

Cégünk évek óta foglalkozik a turbófeltöltők javításával, akár változógeometriással is! A megalapításunk óta eltelt években folyamatosan bővítjük az eszközkészletünket és a legmodernebb gépekkel rendelkezünk! Ha Ön minket bíz meg a turbófeltöltője javításával, akár már pár óra alatt is elkészülünk vele, az elkészült berendezést pedig ingyenesen szállítjuk házhoz! Ne habozzon, bízza szakértőkre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!