Posted by Molnár Tirbo Fontos tudnivalók

A turbófeltöltő karbantartásáról röviden: mire kell odafigyelni a hosszú élettartam érdekében?

turbófeltöltő ellenőrzés

Ahhoz, hogy a turbófeltöltők hosszú éveken át, gond nélkül kiszolgálják a járművezetőket, rendszeresen foglalkozniuk kell az alkatrészek karbantartásával. Amennyiben Ön is szeretne odafigyelni a turbófeltöltő karbantartására, azonban e téren nem túl sok információval rendelkezik, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon a legfontosabb tudnivalókról!

turbófeltöltő karbantartásának egyik fontos része a kenőanyagrendszer rendszeres tisztítása. Ezen kívül az előírásoknak megfelelő olajcsere is növeli az alkatrész élettartamát. Ha erre nem figyelnek oda a járműtulajdonosok, és az előírtakhoz képest jóval kevesebbszer történik olajcsere, az olajban megtalálható szennyeződések kárt tehetnek a turbófeltöltőkben. Végül, de nem utolsó sorban úgy is növelheti a turbó élettartamát, ha az úti célhoz érve, megállás után, még harminc másodpercig üresben járatja az autót.

A karbantartás további fontos része a rendszeres turbófeltöltő ellenőrzés, amit érdemes tapasztalt, profi szakemberekre bízni. Ha ehhez még nem találta meg a megfelelő szerelőt, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Bízza ránk az alkatrész vizsgálatát, ehhez pedig keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Tags:

About Author

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük