Turbó szervizelés

Turbó szervizelés

Turbo javítás után mindenféleképpen kötelező!!!

1. olajcsere (lehetöleg a gyár által előirt olaj)
2. olajszürő (ne a legolcsobb szűrőt, mert nagyban befolyásolja az olajnyomást ami a turbo élettartamát jelentősen meghatározza)
3. levegöszürő  (itt is válasszuk minimum a középkategoriásat, mert rossz levegőszűrő esetén nem kap a turbofeltőltő megfelelő mennyiségü levegőt és igy nem lesz turbonyomás)
4. egr szelep, részecskeszürő, kartergázszürő cseréje vagy tisztítása
5. olajnyomás ellenőrzése
6. olajnyomó csövek tisztitása vagy cseréje

Ha bármi kérdése van fodruljon hozzánk. Hívjon bizalommal!

Turbó szervizeléssel garantált a hosszú élettartam!

A turbófeltöltő már minden motorhoz alkalmazható, így dízel és benzin motorhoz is beszerezhető. Használatával a motor kapacitása, illetve teljesítménye megnövelhető. A turbót a kipufogó gáz hajtja, a motort extra lóerőkkel ruházza fel. A berendezésnek köszönhetően a motor tömege és mérete is csökken.

A turbók szervizelése létfontosságú, ugyanis ezeknek a feltöltőknek nemcsak az ereje az átlagon felüli, hanem az érzékenysége is. Éppen ezért a turbó szervizelés az, ami biztosítja a szerkezet folyamatos és zavartalan működését.

Amennyiben turbó feltöltőt használ, akkor ne feledkezzen meg egy megbízható turbó szervizelést végző műhely szolgáltatásainak igénybevételéről! Forduljon hozzánk és bízza ránk a feladatot! A turbó szervizelés lényege a szűrők ellenőrzése és karbantartása, valamint az olaj rendszeres figyelemmel kísérése és annak cseréje. A folyamatos gondozás megelőlegezi a turbó feltöltő minél jobb működését és a hosszú élettartamát.

Ha szüksége van turbó szervizeléssel kapcsolatos szolgáltatásainkra, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!